Bouwkavels Vinkel

Genieten in landelijk groen

Op een unieke locatie aan de noordzijde van Vinkel, tussen Weerscheut en de Lindenlaan ontwikkelt gemeente 's-Hertogenbosch de fraaie woonwijk De Vinkelse Slagen. In deze woonwijk heeft u de mogelijkheid om uw eigen woning te bouwen. De bebouwingsmogelijkheden voor uw kavel in het plan De Vinkelse Slagen is welstandsvrij. U heeft dus alle ruimte om naar eigen inzicht en idee te bouwen. De verkaveling is dusdanig dat er tussen de woningen veel ruimte bestaat, wat bijdraagt aan de rust en privacy. Een extra charme van De Vinkelse Slagen is de unieke ligging. De wijk grenst aan het mooie, groene buitengebied waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. De voorzieningen van het dorp Vinkel liggen op loopafstand en via de A59 ligt bent u binnen enkele minuten in 's-Hertogenbosch of Oss. Vinkel is een prachtig dorp en wonen in de De Vinkelse Slagen betekent genieten van ruimte, groen en gezelligheid. 

 

Locatie bouwkavels Vinkel 

Vinkel ligt in de groene buffer tussen 's-Hertogenbosch en Oss. Tot voor kort behoorde het dorp tot de gemeente Maasdonk, maar is door een herindeling inmiddels onderdeel van de gemeente 's-Hertogenbosch. Vinkel is een klein, charmant dorp met zo'n 2400 inwoners en kent net als zoveel Brabantse gemeenten een bloeiend verenigingsleven. Het dorp heeft maar liefst 50 verschillende verenigingen, variërend van sportclubs tot muziekgezelschappen. In Vinkel kunt u prima terecht voor de dagelijkse boodschappen. Ook is er een basisschool. Aangezien Vinkel ten zuiden van de A59 ligt, bent u binnen enkele minuten in 's-Hertogenbosch of Oss waar u alle stadse voorzieningen vindt die u wenst. Zeker de historische kern van 's-Hertogenbosch is een bezoek waard, waar u overigens uitstekend kunt winkelen, uitgaan of genieten in een van de vele restaurants. Ook een bezoek aan het Noordbrabants Museum of het Stedelijk Museum is een aanrader. En uiteraard kunt u niet om de Sint Jan heen, de kathedraal die dateert uit de 13e eeuw. Verder biedt 's-Hertogenbosch alle voorzieningen op het gebied van onderwijs en zorg.

Contact

Hebt u vragen? Neem dan contact op met de afdeling Wonen en Grondzaken van de gemeente via (073) 615 50 10 of stuur een e-mail naar bouwkavel@s-hertogenbosch.nl. 

Bekijk meer woningbouwprojecten

Ontdek de projecten in 's-Hertogenbosch op de kaart